13 вересня 2023 00:20

Німеччина зламала катастрофічну серію перемогою над Франціє. Відставка Фліка миттєво дала результат

Бундестім у рамках підготовки до домашнього Євро-2024 переграла Францію (2:1) в контрольному матчі.

Товариський матч


Німеччина – Франція – 2:1

Голи: Мюллєр, 4, Сане, 87 – Грізманн, 89 (пен)


Німеччина демонструвала жахливу гру та жахливі результати за дев'ять місяців до домашнього чемпіонату Європи. П'ять матчів без перемог, три поразки поспіль, розгром від Японії – після того Гансі Фліка відправили у відставку.


На спаринг з Францією команду вивів Руді Фьоллєр. Це тимчасове рішення – з завтрашнього дня саме він розпочне пошуки нового тренера для Бундестім. Сьогодні ж Фьоллєр виставив потужний склад: впала в очі відсутність Кімміха, а Мюллєр опинився на вістрі атаки.


Томас і відкрив рахунок швидким голом. Німці розіграли довгу комбінацію, переводячи м'яч з флангу на фланг. У завершальній стадії Мюллєр скористався пасом Хенрікса. Але не одним позитивом. Ще в першому таймі через пошкодження пішов з поля Гюндоган.


Надалі Німеччина переважно стримувала суперника. На останніх хвилинах у Бундестім пройшла контратака – Хаверц дав розрізний пас на Сане, а той подвоїв перевагу. Лерой ще встиг привезти пенальті на свої ворота, збивши Камавінга, але гол Грізманна з 11 метрів вже був останнім.