10 вересня 2023 21:54

"Це буде українець": журналіст анонсував дату появи нового головного тренера у "Дніпра-1"

Відомий український футбольний журналіст Михайло Співаковський поділився своєю думкою щодо нового головного тренера ФК Дніпро-1, який виведе команду на матчі УПЛ проти Металіста.

Наразі Дніпро-1 залишається без головного тренера після звільнення Олександра Кучера. Співаковський впевнений, що новий наставник команди буде українцем, і саме він виведе команду на наступний матч УПЛ.


«У Дніпра-1 буде новий тренер вже на наступний тур і це українець. Хто? В мене нуль ідей. Вільних українських тренерів практично немає. Рябоконь – це топовий варіант. Але там від Шевченка та Грозного до Климовського та Колчина».


Журналіст висловлює думку, що ФК Дніпро-1 може звернутися до Дмитра Михайленка для керівництва командою, оскільки він вже мав досвід роботи з цим клубом.


«Я думаю, що як варіант, це може бути знову Дмитро Михайленко. Це людина, яка коріннями в цьому клубі. Він зараз в Пафосі U-19, але може без пафосу приїхати і тренувати Дніпро-1», — сказав Співаковський в ефірі «ТаТоТаке».


Дніпро-1 після чотирьох зіграних матчів у чемпіонаті України з п’ятьма очками займає 13 місце у турнірній таблиці чемпіонату України.


У наступному турі УПЛ Дніпро-1 зіграє проти Колоса. Гру заплановано на 17 вересня.