10 вересня 2023 15:42

Новини з табору збірної України: відновлення та переїзд до Мілана без Тимчика

Наступного ранку після матчу з Англією збірна України діяла за своїм звичним графіком: о 9.30 — сніданок, о 10.45 — виїзд на тренування, що стало заключним на цьому етапі збору.


На вже майже рідному полі «Fair Play-Арени» синьо-жовті були розділені тренерським штабом на дві групи. Хлопці, які зіграли вчора тайм і більше, виконували відновлювальні вправи, за бажанням можна було здійснити пробіжку навколо поля. Головне завдання для учасників суботнього поєдинку — відновитися після виснажливої гри. У цій же групі був і Микола Матвієнко, який учора був замінений у перерві. Оборонець почувається нормально та працює разом із командою. А от Олександр Тимчик сьогодні вранці залишив розташування збірної, оскільки не встигає підготуватися до матчу з італійцями, відтак продовжить реабілітацію в клубі.

Решта команди спочатку працювала з тренером із фізпідготовки Віталієм Кулибою, виконуючи вправи на прискорення та контроль м’яча й координацію. Після цього, уже під керівництвом головного тренера, хлопці працювали у квадраті, виконували завдання в межах ігрових серій, а також змагалися в станціях. Цей елемент тренування на швидкість, спритність та координацію завершувався двома ударами по воротах, при цьому наставник вів лік успішним ударам, тож змагальний ефект був відчутним.

Після тренування синьо-жовті пообідають у готелі, після чого залишать гостинний заклад у Тшебниці, який за вісім днів став для них справжньої домівкою. Привітний персонал зробив усе, аби українці не мали потреби ні в чому й почувалися як удома.


Виліт чартеру з Вроцлава до Мілана призначено на післяобідній час, а вже за дві години польоту синьо-жовті мають приземлитися у столиці Ломбардії. Сьогодні у програмі роботи збірної — завершення відновлювального процесу, а завтра — уже передматчеве тренування: графік ігор кваліфікації Євро-2024 не залишає часу на відпочинок.

Новий робочий тиждень збірна розпочне з офіційної вечірньої сесії на стадіоні «Сан-Сіро», яка стартує о 19.00 за центральноєвропейським часом. За півгодини до цього головний тренер Сергій Ребров та один із гравців зустрінуться з медіа в конференц-залі арени.


Фото - УАФ