10 вересня 2023 13:14

Лучано СПАЛЛЕТТІ: "Ротації у матчі з Україною не уникнути"

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер збірної Італії Лучано Спаллетті прокоментував нічию 1:1 у матчі з Північною Македонією і поділився очікуваннями від поєдинку проти України (12 вересня):


«Труднощі починалися, коли гра ставала безладною, і ми не були готові забезпечити надійність оборони. Як результат, у цих ситуаціях суперник часто підбирав м'ячі.

Проте, вважаю, що наша команда провела гідну гру. Але над нею, звісно, треба попрацювати. Ми не дозволяли супернику багато чого, але нам не вистачало терпіння правильно грати в пас, коли в нас був для цього і час, і простір.

Мені довелося замінити деяких футболістів з-поміж тих, які отримали жовті картки. Але заміни не спрацювали. При цьому суперник зрівняв рахунок так пізно, що нам не вистачило часу, щоб змінити ситуацію.

Що ж, нічийний підсумок треба прийняти. Єдине, що нам тепер залишається, – це вивчити цей матч, зробити висновки з наших помилок і поліпшити гру до наступного матчу (зі збірною України, 12 вересня, – прим.).

На жаль, якість поля сьогодні залишала бажати кращого. Вона була такою, що позначилася на багатьох наших футболістах, і тепер нам просто не уникнути ротації в матчі з Україною».