9 вересня 2023 14:40
1

"Не схоже, що Почеттіно часто довірятиме Мудрику". В Англії оцінили перспективи українського вінгера "Челсі"

Журналіст британського спортивного видання GiveMeSport Пол Браун поділився думкою про перспективи українського вінгера Челсі Михайла Мудрика в команді Маурісіо Почеттіно.


Михайло Мудрик перейшов у Челсі з Шахтаря в січні за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів, але поки що не став стабільно основним гравцем лондонської команди.

Журналіст британського спортивного видання GiveMeSport Пол Браун розповів про те, що наставник «аристократів» Маурісіо Почеттіно не планує часто випускати українського вінгера у стартовому складі.

«Мудрик знову зазнає труднощів у тих невеликих моментах, які ми бачили в нього цього сезону. Насправді несхоже, що Почеттіно довірятиме йому надто часто виходити у стартовому складі, тому йому доведеться скористатися цими шансами, коли він виходить із лави запасних».

Браун сумнівається, чи зможе Мудрик адаптуватися до високого рівня англійської Прем'єр-ліги.

«Я думаю, що досі залишаються питання щодо того, чи підходить він Прем'єр-лізі та чи зможе він до неї адаптуватися. Тому Мудрику потрібно взяти себе в руки і почати демонструвати те, на що він здатний, адже це був не найкращий початок для кар'єри в Челсі», – написав Браун.
Мудрику нужен клуб где он будет играть а не бегать в стаде баранов, каким сейчас является Челси