6 вересня 2023 21:53

Леонардо про те, що ПСЖ не вигравав ЛЧ: "Сіті" зміг після 15-ти років спроб. У "Реала", "Мілана" чи МЮ все відбувається природно, якщо вони в нормі, потрапити до цієї елітної групи важко"

Леонардо оцінив шанси "ПСЖ" вперше завоювати Лігу чемпіонів.


«Послухайте, виграти Лігу чемпіонів непросто. "Манчестер Сіті" виграв її після 15 років спроб. Для цього багато що має скластися – для таких команд, як «Реал», «Мілан» та «Манчестер Юнайтед», все відбувається природним чином, якщо вони в хорошому чи нормальному стані. До цих клубів хочуть перейти гравці, про них хоче говорити преса. Кількість уболівальників нескінченно більша, ніж у інших клубів. Традиції цих стадіонів нескінченно перевершують традиції інших клубів. Все це вже створено, воно існує, це усталена річ.

Потрапити до цієї елітної групи вже важко. Звичайно, той факт, що ви її не вигравали - як свинцева куля, прив'язана до кісточки. Але «ПСЖ» уже серед претендентів на перемогу. У клубу будуть найкращі та найгірші часи, вони програли «Баварії» у фіналі з рахунком 0:1, влучивши у перекладину, а потім дійшли до півфіналу та програли «Манчестер Сіті». Рано чи пізно це станеться», – сказав колишній спортивний директор «ПСЖ».