2 вересня 2023 11:52
1

Артем ШУЛЯНСЬКИЙ: "Я казав тренерському штабу, що хочу забити 10 м’ячів цього сезону. Дай Бог, щоб це вийшло"

Півзахисник «Олександрії» Артем Шулянський — один із ключових гравців команди. Із приходом до тренерського містка команди Руслана Ротаня молодий гравець почав отримувати регулярну ігрову практику. В ексклюзивному інтерв’ю пресслужбі Української Прем’єр-Ліги Шулянський розповів про прийдешній матч проти Ворскли, а також поділився персональною метою на сезон.


— Зараз вам грати проти Ворскли, яка не найліпшим чином розпочала цей сезон, але потрохи знаходить свою гру. Як би охарактеризував цього суперника?

— Ворскла — хороша команда, вони достатньо ефективно перебудовуються з оборони в атаку. Дуже небезпечними є їхні контратаки. І не варто забувати, що вони добре діють ззаду. Відтак, будемо намагатися їх обіграти. Тренерський штаб підготував для нас достатньо інформації, тому залишається лише правильно нею скористатися та взяти три очки у матчі проти Ворскли.

— Чи сформулював ти собі персональне завдання на поточний сезон?

— Я казав тренерському штабу, що хочу забити 10 м’ячів цього сезону. Дай Бог, щоб це вийшло. Але найголовніше, щоб команда набирала очки, а особисті успіхи обов’язково прийдуть, якщо плідно та старанно працювати.
Це хто? Шо за "звезда"? или....