31 серпня 2023 10:46

Анчелотті задоволений Луніним: українець після кризи у "Реалі" отримає винагороду

Голкіпер Реала Андрій Лунін знайшов найкращий вихід зі складної ситуації, в якій опинилася його кар'єра.


Влітку тренерський штаб підштовхував українця до зміни клубної прописки. Карло Анчелотті хотів позбутися нашого земляка і купити іншого дублера для Тібо Куртуа. Однак Лунін витримав тиск і не змінив свого рішення – залишитися в Реалі.


За інформацією Marca, Андрій не просто зайняв непохитну позицію, а й зробив відповідні висновки. Він почав краще працювати над своєю грою. Це стало помітно як на тренуваннях, так і під час матчів. Також Лунін змінив свій підхід до інтеграції в колектив – взаємини з одноклубниками стали тіснішими, а участь в повсякденному житті команди за межами поля активнішою.

Такі метаморфози не залишилися поза увагою. Анчелотті був дуже задоволений і вирішив винагородити українця. Слід зауважити, що це сталося ще до травми Куртуа. Пошкодження головного конкурента лише пришвидшило появу українця в офіційних матчах Реала. Впевнена гра проти Атлетіка й Альмерії лише закріпили позитивні зміни.

"У попередніх матчах Лунін грав добре": Анчелотті – про дебют Кепи, злість на гравців Реала і травму Вінісіуса

Хоча проти Сельти вже грав Кепа Аррісабалага, це жодним чином не стосується Луніна. Питань до нього немає. Ба більше, Анчелотті вирішив винагородити Андрія. Щонайменше, наш земляк буде грати в Кубку Короля. Цей турнір повністю віддадуть українцю – без загрози втратити місце в складі на пізніх стадіях плей-офф, як це було торік.