31 серпня 2023 09:29

Артем ФРАНКОВ: "У першій грі "Динамо" показало непогану гру в атаці. І це дарує нам якусь надію на матч-відповідь"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий журналіст і головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков підготував прогноз на матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій «Бешикташ» – «Динамо» Київ.


- Щиро вітаю вельмишановних вболівальників футболу. Сьогодні з Вами Артем Франков. У якості постійного експерта сайту «Рейтинг Букмекерів» запрошую Вас відвідати наш сайт, де знайдете багато цікавих прогнозів з конкурсами. Сьогодні будемо обговорювати матч-відповідь кваліфікації Ліги конференцій «Бешикташ» – «Динамо» Київ.

Ми не фаворити цього протистояння, ми («Динамо» Київ) – андердоги. Ми програли перший матч 2:3 на останніх хвилинах. Продемонстрували непогану гру в атаці. І це дарує нам якусь надію на матч-відповідь. Але ж знову показали ганебну гру в обороні – далеко вже не перший раз цього сезону, ніякого прогресу там не побачили…

Так, коефіцієнт на перемогу «Бешикташа» складає лише 1,50 – він явний фаворит. А з форою (-1,5) на турків дають лише 2,29. А от на перемогу «Динамо» Київ нам пропонують коефіцієнт 6,80 – можна погратися, чи не так?!

Але ж я пропоную нейтральну ставку, якими б не були мої емоції, як вболівальника «Біло-синіх». Ставка: «тотал більше 3 м’ячів» за 2,16 по лінії БК Favbet.


Я сподіваюся, я молюся, я розраховую, що це будуть забиті м’ячі у виконанні нашої української команди у переважній більшості!