29 серпня 2023 20:15
7

"Друже, ти в футбол хоч раз в житті грав?": Вацко жорстко розкритикував коментатора матчу "Динамо" – "Бешикташ"

У останньому відео на каналі «Вацко LIVE», коментатор та журналіст Віктор Вацко висловив негативну думку про колегу, який коментував матч Ліги конференцій між Динамо і Бешикташем (2:3).


«Від чого в мене підгоріло? Перша помилка Сидорчука в матчі - втратив м'яч в центрі поля. Так, у Бешикташа виник момент. Реакція коментатора: «Сидорчук, ти за кого граєш?!», потім м'яч Попову влучає у штрафному - «Для чого ось так руки виставляти?!». Щось хороше у грі - реакції немає.


Моменти якісного футболу, сильного футболу у виконанні Сидорчука також були, моменти прояву високої майстерності, бачення поля, відчуття гри, технічного виконання - про це нічого в трансляції. Не Сидорчук, а Гаррі Поттер віддав. А як тільки помилка - акцент, тільки негатив».


Вацко задався риторичним запитанням, а чи грав той коментатор у футбол. Також журналіст наголосив на тому, що всі помиляються під час гри.


«В мене просто одне запитання, друже, колего, ти в футбол хоч раз в житті грав? Хоч десь, я не кажу про лігу якусь, хоч з друзями в дворі? Не на плейстейшн, а ногами власними. На полі помиляються всі, це знає кожен, хто хоча б раз в житті грав у футбол своїми ногами!»


В першій грі Бешикташ на останніх хвилинах гри вирвав перемогу в Динамо (3:2).


Поєдинок-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги конференцій Бешикташ – Динамо відбудеться 31 серпня в Стамбулі.


Початок гри о 21:00.

Вацко супер коментатор... Топить інших, щоб його поставили) А гра того ж Сидорчука... то окреме питання!
Також це сильно нервувало і було дуже неприємно.
Сховати
Хороше в грі, згадай, як забив Каравайний, як радів коментатор, або яку шикарну комбінацію зробили, Шапаренко, Буяльський, Волошин, коментатор галасав, не гірше Вацька, як той коментував матчі збірної України...... Просто думаю, завість того, що Вацька більше не допускають коментувати матчі Динамо, і то добре, хай тепер коментує кротів собі. Про зарплату він не щодавно нив, що приходиться в неділю по 8-10 матчів коментувати, і то це копійки.
А Вацко мабуть грав за Барселону, чи Реал? Чи просто був проплаченим присхвотснем у Кротів, що після того, так багато балакать так навчився)))
Сховати
Wiwisisilka, При чому тут Барселона? Він же сказав, хоч у дворі. І в чому він не правий, хоч і не грав за Реал? Особисто я навіть звук вимкнув, щоб не чути ту єрєсь
Сховати
Буковина, А він, не так коментує матчі? Чи треба було коли лажав Сидурчук капітан команди, треба було мовчати, та жувати соплі? Чи Попов, чи Сирота. Може його в Шахті так і навчили коментувати матчі, що ніхто не лажає, всі добре завжди грають, а «Феєнорд» просто випадково, раз за століття 7 м'ячів їм відгрузив, команді зірок.
А я не хочу більше чути Вацька, який коментує матчі Динамо, хай коментує далі кротів!!!!