28 серпня 2023 12:17

Мазяр після роботи у Казахстані знайшов собі команду в Україні

Як стало відомо Sport.ua, відомий український фахівець Володимир Мазяр зголосився допомогти «Карпатам» з Брошнева-Осади, багаторазовому призеру чемпіонату Івано-Франківської області, який останнім часом не вражає турнірними результатами на Прикарпатті. З 2014 року команда один раз ставала чемпіоном області та ще п'ять разів була призером чемпіонату, але минулий сезон завершила лише на 10-му місці серед 12 учасників.


Офіційно головним тренером брошнівських «Карпат» із цього року працює 37-річний Петро Пліщук. А нещодавно до тренувального процесу команди підключився 45-річний Володимир Мазяр, який, по суті, став тренером-консультантом зелено-білих. Разом із ним до «Карпат» приєдналися шість футболістів із Львівщини.


Останнім клубом Мазяра був казахстанський "Акжайик", звідки його звільнили у липні минулого року. Під час перебування футболістом уродженець Хмельницької області виступав за такі команди, як «Динамо-2», «Ворскла», «Дніпро», «Олександрія», «Таврія», «Кривбас» та «Закарпаття».


У новому чемпіонаті області брошнівські «Карпати» стартували з поразок від «Урагану» з Чернієва (0:2) та «Нафтовика» з Долини (1:3). У Кубку Івано-Франківщини команда подолала перший бар'єр в особі «Смолоскипа» з Трійці (3:3, за пенальті — 6:5).