25 серпня 2023 19:43

Стефан РЕШКО: "Гол Шапаренка у ворота "Бешикташа" вийшов шедевральним"

Одним із тих, хто вчора уважно стежив за грою київських динамівців у першому матчі раунду плей-офф Ліги конференцій з турецьким "Бешикташем" був відомий фахівець Стефан Решко. Колишній гравець "Динамо", "Чорноморця" та збірної СРСР прокоментував побачене у розмові з кореспондентом UA-Футбол.


- У цій цікавій зустрічі основні події розгорнулися у другому таймі, - згадує перипетії поєдинку у Бухаресті Стефан Михайлович. - Поступаючись у рахунку 0:1 після першої половини матчу "Динамо" загалом виглядало непогано, подекуди володіючи перевагою, проводячи гарні атаки, створюючи гострі моменти та реалізовуючи деякі з них. Перше взяття воріт "Бешикташа" мені дуже сподобалось – Шапаренко здорово пробив, цей гол вийшов шедевром.


Однак дуже прикро, що все ж пропустили на гол більше. Як нерідко трапляється у футболі, у самісінькому кінці поєдинку був "нефарт". Хоча щастить сильнішим. Слід віддати належне "Бешикташу", який є гарною командою.


Динамівцям, які менше ніж через тиждень гратимуть із "Бешикташем" у Стамбулі, для забезпечення виходу у груповий турнір Ліги конференцій потрібно вигравати щонайменше із різницею у два м’ячі (ну або знову розраховувати на післяматчеві пенальті – ред.). А це нелегка справа, особливо якщо зважати на шалену підтримку, яку матиме турецька команда на своєму стадіоні. У Стамбулі "Динамо" буде непросто, адже вболівальники "Бешикташу" - напрочуд гаряча публіка. Втім, шанс є. Але тільки шанс. Тож будемо надіятись на сприятливий для динамівців результат.


Фото: ФК "Динамо"