21 серпня 2023 16:27

Віктор ВАЦКО: "Андрієвський дуже сильно вийшов у матчі з "Арісом". А що Діалло та Перріс дали "Динамо" з погляду атакуючої гостроти?"

Журналіст і коментатор Віктор Вацко у програмі "Вацко Live" висловився про гру "Динамо" у матчі з "Арісом".


- Що Діалло та Перріс дали "Динамо" з точки зору атакуючої гостроти? Особливо у другому екстра-таймі, коли "Аріс" залишився у меншості. Коли потрібно було дотискати та вигравати матч. Віддавати передачі впоперек та назад без ударів по воротах? Ми ж говоримо про вінгерів. Про атакуючих футболістів. Коли потрібно було робити різницю на полі, Діалло та Перріс дали команді дуже мало.


Ось Андрієвський дуже вийшов. Серед гравців "Динамо" проти "Аріса" він мені сподобався найбільше. Він був помітний. Якісно та продуктивно вів гру команди. 93% передач – точні. 9 із 10-ти точних передач у третю зону. Гольова Караваєву - просто цукерка.

Є питання до Луческу. "Аріс" у двох матчах був цікавішим. у матчі-відповіді вони грали чисто за результатом і дуже грамотно захищалися. Так, дуже дратувало, що вони їхні гравці з перших хвилин збивали темп та валялися на газоні. Але вони грали за результатами першого матчу. Вони мали свій план. У "Динамо" теж мав бути свій план. Кияни знову страждали в атаці, як і у першому матчі. Або як у єврокубках минулого сезону. За 120 хвилин "Динамо" завдало лише трьох ударів по воротах з меж штрафного майданчика. Два з них стали гольовими.


Ваната на вістрі атаки греки просто нейтралізували. Перетворили на людину-невидимку. Динамівцям не вистачало темпу, динаміки у переході з оборони в атаці. Розкривати захист суперника за рахунок індивідуальних якостей не виходило. Знову говоримо про проблеми "Динамо" у чорновій роботі та дисципліні. Той самий гол "Аріса" - Ярмоленко не добіг. Сподіваюся, що через ушкодження. Бо якщо він не хотів вчасно повернутися назад, то це вже велика проблема.