21 серпня 2023 08:18

Михайло СПІВАКОВСЬКИЙ: "Динамо" цікавилося Таловєровим по-динамівськи – поцікавилося і забуло. За 2 млн можна було вирішити питання"

Ведучий «ТаТоТаке» Михайло Співаковський надав інформацію щодо оренди центрбека Максима Таловєрова зі «Славії» у ЛАСК.


«Я так розумію, що оренда – це більш формальна штука. Там певні стосунки між клубами. Думаю, що Таловєров підпише контракт за рік. У нього було декілька пропозицій. Що цікаво, жодної з України.


«Динамо» цікавилося Таловєровим по-динамівськи – поцікавилося і забуло. За 2 мільйони можна було вирішити питання, за моєю інформацією. «Шахтар» не цікавився.


Європейські клуби: «Аугсбург», «Вердер», «Айнтрахт», там були певні нюанси, «Вест Гем» – власник там пов’язаний зі «Спартою», володіє нею, тому там неможливо було спілкуватися зі «Славією».


Ну і головне питання, що сторону гравця в цій угоді задовольнила опція, що він зможе подавати документи на постійне резидентство після 5-річного довготривалого перебування в Чехії наступного року. І Чехія зможе пропонувати йому змінювати офіційне спортивне громадянство. Теоретично, він може бути заграний за збірну Чехії, якій колись відмовив на молодіжному рівні», – сказав Співаковський.