18 серпня 2023 18:49

Рубен Лофтус-Чік: "Я почувався як тварина в клітці в Челсі"

Рубен Лофтус-Чік розповів, що почувався невпевнено в Челсі і не може дочекатися, щоб показати, на що він здатний у Мілані.


Півзахисник провів усю свою кар’єру в Лондоні, граючи на правах оренди в Крістал Пелас і Фулгемі, зробивши переїзд на Сан-Сіро за 16 мільйонів євро плюс додаткові бонуси.


"Я завжди думав про переїзд. Минулого сезону, який наближався до завершення, здавалося, що настав правильний час рухатися далі. Я почав відчувати себе дуже добре у своєму тілі, і мої травми пройшли.


Після попередніх двох сезонів, коли я відчував себе дуже добре і не грав на тій позиції, на якій хотів би грати, я почувався твариною в клітці. Я просто хочу бути вільним зараз, щоб грати, і я відчуваю, що це був правильний час, щоб рухатися далі.


Змінюватися завжди важко, але іноді це може бути найкращим рішенням.


Жоржиньо чекав виконання пенальті, і ви могли почути ці свистки на Сан-Сіро, коли ми раніше грали там, які були настільки гучними, що це було неймовірно. Уявіть, що граєте з такою підтримкою. Це неймовірно. Я дуже з нетерпінням чекаю можливості там грати" - сказав газеті The Times півзахисник.