18 серпня 2023 08:01
1

Тренер "Аріса": "Те, що сталося після фінального свистка, - ганьба для такого великого клубу, як "Динамо"

Головний тренер "Аріса" Апостолос Терзіс прокоментував поразку своєї команди від "Динамо" (2:1, 6:5 за пенальті) у третьому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.


"Сьогоднішній результат — несправедливий для "Аріса", бо ми заслуговували за підсумками двох матчів пройти в плей-офф. Нам сьогодні не пощастило. Ми припустилися помилки наприкінці поєдинку, дозволивши "Динамо" забити другий гол. Ми знали, що кияни будуть у перші двадцять хвилин сильно пресингувати нас, тому наша команда намагалася грати за рахунок довгих передач."Динамо" - кваліфікована команда, але ми контролювали гру як хотіли.

В екстра-таймах ми створили більше гольових моментів, навіть граючи у меншості. Ми були кращими на полі та створили достатньо моментів, щоб забити. Але це футбол, у серії післяматчевих пенальті нам також не пощастило. Я хотів би привітати своїх футболістів, бо вони віддали сьогодні на футбольному полі. Вони заслужили пройти далі.


Також хотів би подякувати нашим вболівальникам, які приїхали сюди підтримати нас. Думаю, те, що сталося після фінального свистка, — ганьба для такого великого клубу, як "Динамо". Я маю на увазі гравців киян, котрі побігли святкувати перемогу перед нашими фанатами. Ми виступаємо проти насильства, але така реакція від суперника не прикрашаэ їх. Це велика ганьба. Ще раз дякую нашим уболівальникам", - сказав Терзіс.


Фото: arisfootballclub

тренер рашист