17 серпня 2023 11:53

"Ювентус" домовився з Берарді про 4-річний контракт на 3 млн. євро на рік. "Сассуоло" запропонують 20+4 млн та гравця за 6-7 млн

«Ювентус» зробить пропозицію щодо кращого бомбардира «Сассуоло» Доменіко Берарді.


Як пише La Gazzetta dello Sport, туринський клуб запропонує за італійця 20+4 млн євро. Також до операції хочуть включити гравця ціною 6-7 млн – наприклад, 20-річного хавбека Матіаса Соуле.

На даний момент клуби розходяться в оцінці Соуле, а «Сассуоло» більше приваблює 19-річний Сем Айлінг, який забив 1 гол і зробив 1 результативну передачу в 12 матчах Серії А минулого сезону. Інтерес до англійця також виявляє «Болонья» та клуби АПЛ, один з яких нещодавно зробив пропозицію на 16 млн євро. «Ювентус» не хоче розлучатися з Айлінгом, його навряд чи включать до угоди щодо Берарді.

Поки що «Сассуоло» не дуже активний у переговорах, хоча Берарді та його оточення ясно дали клубу зрозуміти, що гравець хоче перейти до «Ювентуса».

"Юве" вже погодив з Берарді умови особистого контракту. У разі переходу він підпише 4-річний контракт із зарплатою близько 3 млн. євро на рік без урахування бонусів.

Минулого сезону Берарді забив 12 голів (7 – з пенальті) та зробив 7 результативних передач у 26 матчах Серії А, ставши найкращим гравцем «Сассуоло» за обома показниками.