17 серпня 2023 09:42

"Бєсєдін і Кухаревич за класом не дотягують до "Дніпра-1". Експерти - про українських форвардів

Українські експерти висловилися про деяких українських форвардів та висловили думку, чи змогли б вони допомогти Дніпру-1.


– Хто ще із наших гравців за кордоном зможе зайняти місце Довбика в атаці команди Кучера? Кухаревич, Бесєдін, наприклад? Чи Безус, який не форвард, але забиває дуже багато за Омонію у єврокубках?


Франков: Чи посилить? Ще давайте Ярмолюка, який у Брентфорді, згадаємо. Ми ж про форвардів, вірно?

Це непоганий шахтарський спосіб, але, я сказав би, себе він не виправдав. Бо не можу сказати, що хлопці добряче піднялися в Шахтарі.

Дніпро-1, звичайно, мало вживати якихось запеклих заходів, щоб замінити Довбика. Проте це не той випадок, коли варто Дніпру-1 захотіти і будь-який українець у його розпорядженні, де б він. У Філіппова виникли проблеми за кордоном, йому треба була ігрова практика, от він і погодився.

Але в клубу зараз з'явилися певні гроші за трансфер Довбика, але це багато тільки за нашими мірками. Це не для покупки якогось західного нападаючого. Та й хто до нас поїде під час війни? Логічно, що вони когось із українців все-таки спробували на цій позиції.


Федорчук: Я думаю, треба шукати наших за кордоном. Тому що всі названі футболісти в Україні за манерою, класом не дотягують до Дніпра-1. Ні Бєсєдін, ні Кухаревич. У них є непогані навички, кожен має свої манери, свої функції.

Воробей: Питання тоді залишається у платоспроможності. Якщо у Дніпра-1 буде колись фінансова складова хороша, то ми побачимо пару якісних легіонерів. Вони вибрали Філіппова, тому що Бєсєдін точно не підійде Дніпру, а, умовно, Кухаревич влаштувався в Чемпіоншипі. Це робочий варіант, треба його розвивати.

Венглинський: Це питання не за адресою. Кучер краще знає, хто йому потрібний. Навіть Валерій Васильович Лобановський казав, що в нього Роналдо-зубастик не грав би. Чому? Тому що вимоги були у нього, і він казав, що той забиває кожен матч по три голи, але дуже мало робить тактичних дій на команду.