16 серпня 2023 08:52
3

Клейтон розповів, чому не зміг заграти в Луческу у "Динамо"

Колишній бразильський півзахисник «Динамо» Клейтон розповів, чому, на його думку, не зміг заграти у київській команді під керівництвом Мірчі Луческу.


«Ті, хто мало грає за «Динамо», виходять за другу команду, яка має матчі на день раніше. Я тренувався з основною командою, а грав за резервну і вже був близьким до того, щоб інтегруватися до основи».


«Команда не була чемпіонами кілька років, пропускаючи вперед «Шахтар», а у рік, коли я приїхав, ми стали чемпіонами, виграли Кубок та Суперкубок України. Поки команда вигравала, склад не змінювався, а я намагався адаптуватись. Це був період великого навчання для мене», – заявив Клейтон.


За «Динамо» Клейтон виступав із жовтня 2020-го до вересня 2021-го. На його рахунку лише один офіційний поєдинок, у якому він відзначився результативною передачею.


На початку серпня хавбек перебрався на правах вільного агента до команди «Ерсіліо Луз», яка виступає у бразильській Серії D.

Нормально чувак играл, лучше многих сегодня в ДК
Сховати
Евген, ага, так нормально що аж в серії D грає. Таке ж дно, як і ті що зараз грають
Евген, я не раз бачив його гру за молодіжку Динамо. Там Клейтон помітно виділявся технікою і тонким підіграшем. Задатки в нього, безперечно, були. Але в Динамо так і не закріпився, як і чимало інших бразильців. Можливо не вистачало атлетизму й фізики.