14 серпня 2023 23:50

Ротань про поразку "Шахтарю": "Нічого страшного, ця гра піде нам у плюс на майбутнє"

Головний тренер "Олександрії" Руслан Ротань підбив підсумок матчу 3-го туру УПЛ із "Шахтарем" (1:2).


"Чи задоволений я грою? Поразка 2:1, ми не набрали очки, тому я не задоволений. Перший тайм ми повністю програли, це очевидно, і потрібно це підкреслити. У другому таймі ми зібралися, команда прагнула більшого, але чудово грав воротар суперника і десь нам не пощастило.


Нічого страшного, гадаю, що ця гра піде нам у плюс на майбутнє. Головне, що хлопці хочуть перемагати, незважаючи на те, що ми грали проти "Шахтаря". Думаю, що з таким настроєм, як ми працюємо на тренуваннях, і в матчах – все у нас ще попереду. Хлопцям треба подякувати за матч. Вони майже його витягли, але буває так, що не щастить.


Як мотивував команду у перерві? На жаль, сьогодні в першому таймі ми мабуть забули, як хочемо грати, ми хочемо грати з м'ячем, але нам не вдалося підлаштуватися один до одного, і ми припустилися помилки. Але я сказав хлопцям, що треба вчитися на цих помилках, якщо ми хочемо йти вперед і трохи перебудувалися. Нам ще доведеться багато працювати, і перемоги будуть попереду.


Два голи через зону Смирного? Так, він грав не на своїй позиції. У нас є новий гравець, лівий захисник з Еквадору Ернандес, але я не знаю, з яких причин він сьогодні не був заявлений на матч, хоча вже тиждень з нами тренується. Тому чекаємо, гадаю, що на наступний матч він уже буде заявлений, і нам буде легше.


Чого нам не вистачило? Якби у першому таймі ми грали так сміливо, як у другому. Агресивно, компактно із пресингом. Завдяки цьому ми взяли під контроль другий тайм.


Із Копиною все нормально. Це звичайні судоми, – сказав Ротань в етері УПЛ-ТБ.