14 серпня 2023 22:31

"Можливо просто плавлять Скрипника": Циганик висловився про проблеми "Ворскли" на тлі жахливих результатів

Ігор Циганик заявив, що Ворскла зараз переживає складні часи і не проти позбутися дорогого головного тренера Віктора Скрипника.


«У Ворскли дуже великі проблеми, і у фінансовому плані та інші. А можливо просто плавлять тренера. Керівництво Ворскли ще влітку було зацікавлене у тому, щоб Скрипник пішов. Вони про це говорили».

Журналіст не виключає, що керівництво полтавського клубу могло намовити футболістів «злити» наставника, показуючи погані результати.

«Зараз вони могли знайти футболістів, підійти до них і сказати: «Нам цей тренер не подобається, він надто дорогий». Скрипник насправді має дуже велику зарплату у Ворсклі. Можливо, як у найкращі часи 90-х, вони один одному поморгають і тихенько це роблять [плавлять]».


Циганик додав, що сам Скрипник йти не хоче через високу заробітну плату, яку отримує у Ворсклі.

«Скрипник спеціально не йде. Навіщо йому розривати контракт, якщо він може до кінця угоди одержати всі гроші і лише після цього піти.


Це величезні гроші – близько півмільйона доларів. Патова ситуація. Ті не можуть, а той не хоче», – сказав журналіст в ефірі авторської програми на ютубі.


Ворскла за сумою двох матчів поступилася грузинській Ділі у кваліфікації Ліги конференцій із загальним рахунком 3:4.


У чемпіонаті справи у полтавської команди йдуть не краще – дві поразки у двох поєдинках із загальним рахунком 2:6 та останнє місце у турнірній таблиці УПЛ.


Контракт Скрипника з Ворсклою діє до 30 червня 2025 року.