9 серпня 2023 09:08

Ханданович може завершити кар'єру в "Лаціо"

39-річний словенський воротар Самір Ханданович, після 11 років у міланському "Інтері", залишив клуб, програвши конкуренцію Андре Онана, але поки що не думає про завершення кар'єри. І, за даними італійських ЗМІ, Ханданович має пропозицію від римського "Лаціо", який наступного сезону зіграє в Лізі чемпіонів.


Однак "лаціале" від самого початку розглядають ветерана в ролі резервного кіпера, тому що Іван Проведель провів потужний сезон, витіснивши з основи Луїса Машіміану, який тепер має намір покинути клуб і перейти в іспанську "Альмерію". Спочатку на місце бекапа Проведеля розглядався кіпер "Сампдорії", що вилетіла в Серію В, Еміль Аудеро, але він більше схиляється до варіанту з "Інтером", з якого пішли не тільки Хандановіч і Онана, а й 40-річний Алекс Кордаз (але при цьому немає дефіциту воротарів після купівлі Янна Зоммера і повернення з оренди в "Борнмут" Іонуца Раду).


У 2006 році Ханданович уже зіграв пів року за "Лаціо", тож навряд чи в Саміра будуть проблеми з адаптацією в римському клубі.