6 серпня 2023 14:02

Лукаку домовився з "Ювентусом" за 2 дні після поразки "Інтера" у фіналі Ліги чемпіонів. Форвард був розчарований, що потрапив у запас на цей матч

Ромелу Лукаку домовився про перехід до «Ювентуса», ще будучи гравцем «Інтера».


Як повідомляє журналіст Джанлука Ді Марціо для Corriere della Sera, перші контакти між заступником спортивного директора «Ювентуса» Джованні Манною та представником Лукаку Себастьєном Ледюром відбулися ще у березні цього року.


Тоді футболіст взяв до уваги інформацію про інтерес «б'янконери», але попросив клуб почекати до завершення сезону. Стверджується, що Лукаку та «Ювентус» досягли домовленості вже 12 червня – за два дні після поразки «Інтера» у фіналі Ліги чемпіонів. На рішення бельгійця вплинув той факт, що він не потрапив до стартового складу цього матчу. Це розчарувало гравця.

Раніше стало відомо, що «Ювентус» та «Челсі» обговорюють обмін Лукаку на Душана Влаховича. У рамках цієї угоди туринці також хочуть отримати 35-40 мільйонів євро, але лондонці пропонують приблизно на 10 мільйонів менше. Сторони ведуть переговори про структуру угоди, яка може включати різні бонуси.


Зазначається, що італійський клуб хоче обміняти Влаховича на Ромелу не лише зі спортивних спонукань, а й з економічних: за три роки у клубі бельгієць заробить приблизно на 30 мільйонів євро менше, ніж серб. Крім того, продаж Душана допоможе «Юве» компенсувати втрату доходів, пов'язану з усуненням єврокубків.