4 серпня 2023 08:24

Ігор ЦИГАНИК: "Динамо" однозначно повинне перемагати "Оболонь", адже новачок поки призвичаюється до УПЛ"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Оболонь» – «Динамо» Київ.


- Поки незрозуміла для мене «Оболонь», судячи зі стартової гри проти «Колоса». Вони змогли героїчно не програти. З «Динамо» Київ повинні «Пивовари» також зіграти від захисту, будуть діяти максимально закрито, заважати фавориту.


Але «Динамо» однозначно повинне перемагати «Оболонь», адже новачок поки призвичаюється до УПЛ, не має такого досвіду. З «Минаєм» «Біло-сині» пропустили швидкий гол у власні ворота на помилці, потім миттєво вийшли вперед, отримали вилучення Попова, але за рахунок класу змогли перемогти.


Цього разу я теж розраховую на перевагу «Динамо» Київ проти «Оболоні» і за рахунок класу, і за рахунок індивідуальної майстерності. Прогнозую, що «Біло-сині» зможуть забити більше 2,5 м’ячів. Не можу не відзначити Владислава Ваната – очікую на його черговий влучний постріл.