4 серпня 2023 08:05

Вболівальники "Діли" - про гру з "Ворсклою": "Український футбол перебуває на дуже низькому рівні"

Вболівальники "Діли" не здивовані тим, що грузинський клуб вийшов у наступний раунд. Навіть після поразки у першому матчі вони були впевнені, що "Діла" сильніша і зможе здобути перемогу в Грузії. Український клуб вони називають слабким і не розуміють, як він посів високе місце в УПЛ минулого сезону та потрапив до єврокубків від України. Вболівальники "Діли" мріють про вихід до групового раунду, але розуміють, що далі буде набагато складніше, бо там уже не буде команд такого рівня, як "Ворскла".


Davit: Це те, що я говорив після першого матчу. "Діла" сильніша за "Ворсклу". Поразка у першому поєдинку – це просто нещасний випадок. Ми й тоді мали виграти. Або хоч би грати внічию. Але головне, що змогли пройти до наступного раунду.

Goga: Цікаво, українцям соромно зараз? Не за поразку, а за те, що говорили після першого матчу, що вони сильніші та заслужено виграли? Тепер вони зрозуміли, що "Діла" сильніша? Чи казатимуть, що їм просто не пощастило сьогодні?

Beka: Неважливо, як "Діла" зіграє наступну гру, я впевнений в одному, ці хлопці будуть битися, тому що у них є совість і честь, у них кипить грузинська кров, у них повага вболівальників, незважаючи на невеликий бюджет, на відміну від інших грузинських клубів, які вже встигли зганьбитися та вилетіти з єврокубків. "Діла" показала, як треба боротися за себе та за країну!

Iberia: Ще одне яскраве підтвердження того, що чемпіонат Грузії корумпований. Де логіка? Як так виходить, що 3-я та 4-та команди країни показують кращі результати, ніж "чемпіони", які не мають менталітету переможця? Легендарний тренер сказав, що в Грузії не завжди виграє чемпіонат найкраща команда, але в єврокубках видно, хто на що заслуговує. Ви не можете купити матчі у єврокубках, ви не можете купити тут суперників та арбітрів. І ось чому я дякую Горі щоранку за те, що ми граємо в чесний футбол і домагаємось всього своїми силами. Перемога над "Ворсклою" – це доказ високого рівня нашого клубу.


Vano: Іноземці мають тренувати грузинські команди. На жаль, у нас немає гідних тренерів, які могли б використовувати весь потенціал гравців. "Діла" здатна пройти далеко цього сезону, і показово, що інші грузинські клуби провалилися в єврокубках, а ми продовжуємо йти далі.

Nukiri: Виходить, що українці, які грають у Грузії, кращі за тих українців, які виступають за українські клуби. Тому що я навіть не знаю, чи зміг би хтось із "Ворскли" посилити нашу команду. Думаю, що скоріше ні, ніж так.

Dato: Гідно грали. За "Ділу" не соромно, на відміну від решти наших клубів. Не знаю, що буде далі, але два раунди ми вже пройшли, а це вже чудовий показник для грузинських команд. Шкода, що потрібно буде пройти ще два раунди, щоб потрапити до групового етапу. Але чому б і ні? Багато хто не вірив, що ми зможемо пройти "Ворсклу", а ми це зробили.

Onni: Символічно, що з 4-х грузинських команд у футбол грає лише "Діла" – єдина команда з грузинською назвою. Грузія може пишатися нашою командою. Ми представляємо країну, і за наш клуб не соромно навіть на такому високому рівні.

Manuchar: Ганьба грузинському телебаченню. Показували матчі невдах, які вилетіли від посередніх команд, але ніхто не захотів транслювати гру "Діли", єдиного грузинського клубу, який вийшов у наступний раунд. В українців слабка команда, але вони хоча б подбали про своїх уболівальників.

Raul: Порівняйте можливості Горі "Діла" та "Динамо" Тбілісі. Браво "Діла", ви показали, що означає боротися за престиж команди, а не за гроші. Чудовий тренер та легіонери теж якісні. І це за дуже скромного бюджету. Нехай тепер дивиться Грузія і думає, за кого треба вболівати. Виявляється, перемогти можна один із найкращих словацьких та українських клубів, а не програвати чемпіону Мальти.

Merab: У третьому раунді зіграємо з АПОЕЛ. Дуже сильний клуб із великим досвідом виступів у єврокубкових турнірах. Буде набагато складніше, ніж із "Ворсклою". Але пройти далі можна, це не якийсь суперклуб. Це буде довгий шлях до групового етапу, але ми здатні дійти туди.

Archil: Що там українці говорили після першого матчу? Вони справді вірили, що зможуть пройти далі? Випадкова перемога зіграла з ними злий жарт. Вони повірили, що грають у футбол краще, ніж "Діла". Сьогодні ми довели, що це не так.

Pipia: Після жеребкування всі казали, що "Ворскла" буде фаворитом протистояння. Я вже тоді сказав, що ми зможемо обіграти українців. З кіпріотами буде набагато складніше, там сильна команда та добрий тренер. Але шанси ми маємо. Давайте просто вірити в "Ділу", вона вже не раз нас приємно дивувала.

Wiqari: Я не говоритиму, що грузинський футбол вийшов на якийсь неймовірний рівень. Тому що це буде брехнею. Подивіться інші наші клуби, які з ганьбою залишили європейські турніри. "Діла" – це приємний виняток грузинського футболу. Це команда, яка здатна у цьому сезоні створити диво, як це роблять представники Фарерських островів або Андорри. Якщо вони можуть вигравати у сильніших суперників, чому ми не можемо грати на груповому етапі?

Saba: Мені дуже подобається стиль гри "Діли", а головне з огляду на ресурси, які є у цієї команди, це класний результат. Не варто недооцінювати суперників. Нам протистояла сильна команда, але ми були сильнішими і заслужили пройти в наступний раунд.

Jiqia: Ми мали вигравати ще в першому матчі, щоб не нервувати сьогодні. Але так навіть цікавіше вийшло. Футбол – це емоції та переживання для вболівальника. Команда змогла нас порадувати в черговий раз і довела, що вона сильніша за "Ворсклу". Інтрига зберігалася до останньої хвилини, але справедливо, що все закінчилося так вдало нашому клубу.

Lasha: Якщо "Ворскла" - це один із найкращих клубів України, то як грають слабші команди? Напевно, окрім "Шахтаря" вже й грати нема кому в цій країні.

Ilian: Рівень українського футболу виявився на дуже низькому рівні. І чим довше йтиме війна, тим буде гірше. Жаль, що українці опинилися в такій складній ситуації, ми й самі через це проходили. Але важливо, що на полі все було чесно, і ми справедливо пройшли далі.

Zaqaria: Ось це команда, ось це рішучість, ось це тренер. Вони обіграли "Ворсклу", яка була кращою за них на папері (принаймні так багато хто думав). Також це чудовий показник того, що наш чемпіонат та чемпіонат України вже приблизно на одному рівні. Дякуємо всьому персоналу та всім гравцям. І перемога, вихід у наступний раунд були заслужені гарною грою, а не якоюсь випадковістю. З таким футболом ця команда, безсумнівно, заслуговує на груповий етап Ліги конференцій.

Ete: Це реальний рівень українського футболу. Розумію, що у них у країні війна, але тоді вийдіть та чесно скажіть, що нам зараз не до футболу, у нас немає грошей на гравців, немає бажання грати у футбол. Це було б справедливо стосовно власних уболівальників.


Фото: FC Dila Gori