3 серпня 2023 15:44

Кучер та його майбутнє в "Дніпрі-1": розкрито рішення клубу по головному тренеру після вильоту з Ліги чемпіонів

Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман не поспішає посипати голову попілом після вильоту команди з другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів від Панатінаїкоса (1:3, 2:2).


«Ми здобули великий досвід, що таке протистояння на найвищому рівні у кваліфікації Ліги чемпіонів. Наші суперники та судді розповіли нам, як набивати шишки».


Фрідман не вважає, що причина вильоту команди з Ліги чемпіонів полягає у головному тренері Олександру Кучеру.


«Хіба Кучер винен, що воротар [Євген Волинець] зробив п'ять-сім кроків тому, а Володимир Адамюк не доопрацював? Ми бачимо, як він намагається. Не поспішаємо робити висновки щодо цих двох матчів. У Кучера ще не вичерпано кредиту довіри. Попереду Полісся далі Славія [Прага]. Поки що ми нічого міняти не будемо».


На думку функціонера, дніпрянам буде непросто у протистоянні зі Славією у третьому раунді кваліфікації Ліги Європи.


«Я не вважаю Славію слабшою за Панатінаїкос. Чехія – футбольна країна. Не можу сказати, що ця команда нам по зубах, але досвід, здобутий у двох попередніх матчах, дає надію на сприятливий результат», – сказав Фрідман у програмі Футбол TIME.


Кучер очолив команду на старті минулого сезону та привів її до другого місця у чемпіонаті України, а також 1/16 фіналу Ліги конференцій. Його контракт діє до 30 червня 2024 року;


Зазначимо, що Дніпро-1 прийме Полісся у рамках другого туру УПЛ 6 серпня;


Зі Славією підопічні Олександра Кучера зійдуться 10 та 17 серпня. Перша гра пройде у Чехії.


Фото: СК "Дніпро-1"