2 серпня 2023 18:52
4

"Шахтар" забив "Вересу" зі штрафного, не дочекавшись свистка арбітра: відео скандального гола Матвієнка у порожні ворота

Поєдинок першого туру української Прем'єр-ліги між Шахтарем та Вересом відзначився скандальним голом наприкінці першого тайму у виконанні донецького клубу.


Чемпіон України минулого сезону Шахтар розпочав свою нову ходу турніром із виїзного матчу проти Вереса.


У доданий до першого тайму час стався скандальний епізод, який підняв інтерес громадськості до цієї гри. Андрій Близниченко сфолив біля власного штрафного майданчика, після чого арбітра зустрічі Олександр Шандор явним жестом показав, що стандарт потрібно виконувати по свистку, але цього не сталося.


До м'яча підійшов Микола Матвієнко, і поки голкіпер Вереса ще виставляв стіночку, капітан Шахтаря швидко пробив по порожніх воротах. При цьому є ймовірність, що м'яч на момент удару не був зафіксований і котився.


Незважаючи на два потенційні порушення, Олександр Шандор цей гол у ворота рівненського клубу зарахував.


На момент публікації розпочався другий тайм, Верес зрівняв рахунок зусиллями Євгена Шевченка. Шахтар грає у меншості, вилучення заробив Бондаренко.

Таке лайно можливо тільки в УПЛ(
Є побажання кротам в групу ЛЧ ПСЖ, РЕал та Ньюкасл і з радістю спостерігатиму ,як ци утирків виносити будуть !
Для кротів ввести правило "гол з штрафного без пробиття"
А підара, гнати з судівства сраним віником....
Багато чого бачив у футболі, але такого - ні. Чимало голів забивалися подібним чином, але всі вони скасовувалися арбітром, бо робилося це до свистка. У даному ж випадку арбітр ще й навіть не відійшов від точки пробиття штрафного удару. Ну не може Шахтар грати без "підлянки".
Позор