1 серпня 2023 19:02

Екс-хавбек "Динамо" одружився з дочкою президента клубу: футболіст розповів про складні стосунки з тестем

Валерій Федорчук із 2007-го по 2010 рік виступав за ФК Львів. Хавбек у ті роки познайомився зі своєю майбутньою дружиною Оленою, дочкою Юрія Кіндзерського, який на той час був президентом львівського клубу.


Валерій згадав історію знайомства з майбутньою дружиною, з якою він одружився в 2011 році.


«Ми познайомилися у такий період, коли я вже був перспективним, і мене хотіли клуби УПЛ. На той момент вона працювала у київському офісі у батька. А я якраз був у молодіжній збірній України. Юрій Іванович викликав розмову.


Сиджу в готелі та бачу, як проходить дівчина у білій сорочці. Я чекав на водія, а вона запропонувала мене підвезти. Хоча на той момент я не знав, що це моя майбутня дружина та донька президента клубу».


Федорчук розповів про причину натягнутих стосунків між ним та Кіндзерським.


«У нас із Кіндзерським не дуже склалися стосунки як у президента клубу з футболістом. Він хотів, щоб я підписав новий контракт, а не підписував. Навіть коли ми вже одружилися з Оленою, ми мали натягнуті стосунки з Юрієм Івановичем», – сказав Валерій.


Футболіст додав, що згодом стосунки з батьком його дружини вдалося налагодити.

«Вже потім дружина розповідала, що коли він дізнався про наше спілкування з Оленою, він їй «пихав» за це. Але через рік-два після того, як ми з нею одружилися, ми вже збиралися на вечері.


І він мені сказав: «Ти як футболіст був противний, але я зрозумів, що спокійний за свою дочку, тому що ти все робив правильно. Зараз у нас із ним гарні стосунки», – сказав футболіст в ефірі ютуб-каналу «Брутальний футбол».


34-річний Федорчук провів за ФК Львів 49 матчів, забив десять голів та зробив чотири результативні передачі.


У лютому 2010 року Валерій перейшов із львівського клубу до Дніпра за 480 тисяч євро.


У 2016-му та 2017 роках футболіст виступав у складі київського Динамо під керівництвом Сергія Реброва і став володарем Суперкубку України.

У березні хавбек завершив професійну ігрову кар'єру. Його останнім клубом був львівський Рух.


54-річний Кіндзерський був президентом ФК Львів із 2006-го по 2011 рік.