31 липня 2023 17:16
2

Коментатор розкритикував арбітра матчу "Динамо" - "Минай" за неправильні рішення в моментах з пенальті

Журналіст та коментатор Віктор Вацко в програмі "Вацко on air" розкритикував арбітра матчу "Динамо" - "Минай".


"Я хочу поговорити по арбітражу, працював на матчі ВАР. Тобто оцінювали ситуацію головний арбітр Козиряцький та арбітр ВАР Копієвський, але є питання.


Перше питання - гра рукою в своєму штрафному майданчику футболіста "Минаю" Одарюка на 21-й хвилині, рахунок був 1:0 на користь "Минаю". Як трактувати цей епізод? Це можна трактувати як технічний брак, але подивіться на скільки відведена у бік рука. Вона явно в неприродному стані і збільшує об’єм тіла. Я вважаю, що це пенальті!


Другий момент - пенальті у ворота "Минаю". 85-а хвилина "Динамо" 2:1 попереду і зрозуміло, що гол киян "закриває" гру. Хіба можна ставити такі пенальті, та ще й з ВАРом? Дубінчак чудово розхитав і обіграв Панасенка, а той, падаючи, торкнувся головою корпусу захисника "Динамо". От хіба цей мінімальний контакт міг призвести до падіння Дубінчака? Хіба це був фол? І мені дивно, що передивляючись цей момент з допомогою ВАР з різних ракурсів було прийнято рішення призначити пенальті. Я вважаю, що там пенальті не було".

Вацко завязуй с комментариями, это не твоё, ты вообще не разбираешься в футболе, не позорься. Займись чем то полезным для общества
Головю зачепив не падаючи, а встаючи. В першому випадку важко контролювати, а в другому навпаки. Але попри це пенальті сумнівний,