30 липня 2023 22:22

"Покличте головного рефері, нехай він прокоментує": Вернидуб жорстко відреагував на поразку "Кривбасу" у матчі з "Олександрією"

Головний тренер криворізького Кривбасу Юрій Вернидуб прокоментував виїзний поєдинок першого туру української Прем'єр-ліги проти Олександрії (0:1).


Юрій Вернидуб залишився дуже незадоволеним діями арбітра Ярослава Козика у цій грі.


"Які враження? Жодні! Жодні, тому що ми виглядали дуже гідно. Так, припустилися помилки, пропустили свій м'яч. Але те, що потім сталося на полі, я просто шокований. Я нічого не хочу казати. Просто, окрім тих людей, які були у трохи іншій формі, жовтiй».

Також наставник Кривбасу додав, що навіть у меншості його підопічні створили більше моментів, ніж Олександрія.


«Вони трошки над нами вже знущаються котрий рік. А потім вони кажуть: «Та я не побачив, та я не хотів». Ось це і вся гра. А так я за хлопців радий, ми у 10-х краще виглядали і у нас більше моментів було, ніж в Олександрії. Вони мали той момент, який ми собі самі привезли. Всі. Більше я не пам'ятаю моментів».


Вернидуб не став комантувати вилучення півзахисника Кривбасу Владислава Семотюка.


«Я це не можу коментувати. Покличте головного рефері, Козка, нехай він прокоментує. Куратори, які стоять вище, нехай вони коментують. Я не хочу це коментувати, бо це вже набридло мені. Другий рік одне й те саме. Тому я нічого не коментуватимемо», – сказав Вернидуб в ефірі Мегого.