29 липня 2023 23:28

Йорк: "Про Кейна забудуть, якщо він перейде до "Баварії". Бундесліга – чемпіонат однієї команди"

Дуайт Йорк вважає, що Харрі Кейну не варто переходити до «Баварії».

- Кейн, схоже, на межі переходу в Баварію, хоча може і залишитися в Тоттенхемі. Варіанти здаються не надто амбітними. Можливо, амбітнішим був би перехід у «Манчестер Юнайтед»?


– Я не дуже розумію, навіщо Кейну переходити до «Баварії». Очевидно, що це один із найбільших футбольних клубів Європи, без сумніву, але для людини, яка забила стільки голів в АПЛ і досі не має в активі жодного англійського трофею, це трохи дивно.


Я буду дуже здивований, якщо Кейн перейде в Баварію, особливо коли їм цікавляться такі клуби, як Манчестер Юнайтед і, можливо, навіть Челсі або Ньюкасл. Це дивовижно.

Ми говоримо про спадщину Кейна. Якщо він піде до «Баварії», то яким воно буде? Друге місце в історії Прем'єр-ліги після Ширера? Це все, що він буде відомий. І його ім'я загубиться, якщо ми говоритимемо про великих гравців АПЛ.

Після завершення кар'єри він залишиться легендою Тоттенхема, але бути другим за кількістю забитих м'ячів йому не вдасться. Якщо він перейде до «Баварії», люди про нього забудуть.


Так, його ім'я час від часу спливатиме, але це тому, що він англієць. Ми всі знаємо, що Бундесліга – це скоріше чемпіонат однієї команди, де щороку є фаворит на перемогу. Тому я не думаю, що це рішення знайде відгук у вболівальників, – сказав екс-футболіст МЮ.