28 липня 2023 08:59

Вболівальники "Діли" - про матч з "Ворсклою": "Гей, арбітре, навіщо додаєш час?"

Грузинські вболівальники розчаровані поразкою у матчі з "Ворсклою", але вірять, що в домашньому поєдинку їхня команда зможе виграти і пройти до наступного раунду. Грузини не вважають, що "Ворскла" була сильнішою у першій зустрічі. А перед матчем взагалі писали про те, що "Діла" має вигравати з різницею в 2-3 голи. Тому поразка їх швидше здивувала, але вони, як і раніше, думають, що "Діла" - це фаворит протистояння і у матчі-відповіді грузинський клуб це доведе.


Ilar: "Діла" чудово розпочала цей матч. Дуже сподобалося, що наші футболісти не відчували страху. Вони були впевнені, що вони сильніші. У першому таймі "Діла" мала величезну перевагу. Володіння м'ячем складало 69 на 31 відсоток на нашу користь! Але наші гравці трохи втомилися у другому таймі та рано розслабилися. Ось результат.


Nodo: "Діла" була сильнішою, це було помітно протягом усього матчу. Занадто рано ми повірили у перемогу. Треба було забивати другий гол та закривати цей матч. Українці грали погано і не заслужили зіграти навіть унічию, що вже казати про перемогу!


Tazo: Якби не рикошет, то результат був би на користь Діли. Ми переможемо у матчі-відповіді з різницею в 2-3 голи. Просто потрібно врахувати помилки першого поєдинку і не повторювати їх. Якщо говорити про загальний рівень команд, то "Діла" значно сильніша.


Mirelli: Грузинський футбол сам по собі нещасливий і проклятий. Ми заслужили сьогодні на перемогу, а натомість не втримали навіть нічию. Українці грали погано, але якимось дивом змогли забити два голи та виграти. Прикро, що перемогу здобув найгірший клуб.


Luka: Сумна поразка, Горі не заслужив на програш. "Ворскла" забила дуже сумнівний гол, дуже схоже було на офсайд, коли вони віддавали пас перед тим, як забили. Якби грали за правилами, то українці не виграли б. У Горі все має бути розставлене на місця і найкраща команда буде в наступному раунді. І це точно буде не "Ворскла"


Goga: Я взагалі думав, що ми виграємо 3:0. У "Ворскли" було 4 легіонери у складі і два з них забили нам голи. Інші усі українці. У них в основному складі були 18, 20, 23-річні пацани. А у нас скільки легіонерів? Половина команди! Але більшість із них погані гравці. Якщо й запрошувати іноземців до грузинських клубів, то таких сильних, як у "Ворскли".


Tornike: Виною тому була недосвідченість, перший гол був дитячою помилкою, захисник не зміг вибити м'яч, і другий гол був такою самою помилкою. На залишеному м'ячі нікого не було, перед воротарем стояло 5 людей. Але я вірю, що "Діла" пройде "Ворсклу". Та гра, яку сьогодні побачив, дає право мені так думати.


Atuka: Чому наші клуби постійно пропускають голи на останніх хвилинах? Якби зіграли сьогодні внічию, то це можна було б назвати нормальним результатом. Натомість поразка, яка ускладнила "Діле" життя. Тепер потрібно вигравати вдома в українців 2:0 чи 3:1. А це буде набагато складніше, оскільки "Ворскла" всією командою сидітиме в обороні.


Wereteli: Нічого ще не закінчено для "Діли". Для нашого клубу все ще попереду. Минулого раунду ми з таким же рахунком програли на виїзді, а у матчі-відповіді не залишили жодних шансів супернику. Впевнений, що у "Ворскли" ми теж вдома виграємо без проблем.


Teimuraz: Я впевнений, що "Діла" з Горі виграє другу "партію". Вони грають у дуже хороший футбол, можуть і програти, але дивишся на це та розумієш, що це футбол, на який подобається дивитися. Я сподіваюся, що хоч одна грузинська команда вийде в наступний етап, але швидше за все це буде саме "Діла", тому ми повинні за них вболівати. Якщо вони гратимуть у такий футбол у Національній лізі, то можуть стати цьогорічними чемпіонами.


Komble: Гей, арбітре, що це за правило таке? 90 хвилин закінчилися, закінчуй гру, навіщо додаєш час? Нас би це чудово влаштувало.


Chkadua: Володіти перевагою весь матч та програти – це подвійно прикро. "Ворскла" мала сьогодні крупно програвати, але неймовірним чином виграла і тепер у неї трохи вищі шанси на вихід у наступний раунд. Але й для "Діли" ще нічого не втрачено. Боротимемося!


Gela: "Ворскла" втратила найкращих гравців цього літа, тому вона грала так хитро. Українці віддали нам ініціативу, дочекалися, поки ми втомимося, а потім пішли в атаку. На жаль, сьогодні їхня тактика спрацювала і вони виграли. Але вдруге такий "фокус" їм не допоможе здобути позитивний результат.


Bejo: Якщо вболівальники заповнять стадіон, то "Діла" виграє. Давайте підтримаємо команду у такий важливий момент. Ми ще можемо виправити ситуацію та пройти до наступного раунду.


Xarbedia: Це була сумна невдача. "Діла" домінувала впродовж усієї гри, але потім віддала ініціативу, забивши гол. Я вірю, що у матчі-відповіді наш клуб без проблем виграє і пройде в наступний раунд.


Tavauri: Це був матч несподіванок. Українці не очікували, що "Діла" виявиться таким сильним суперником. А ми не очікували, що "Ворскла" зможе прийти до тями після пропущеного гола, та ще й вирве перемогу у компенсований час.


Giviko: Це не був матч, у якому ми заслужили програти. "Ворскла" забила другий гол випадково. Це був гарний удар, але не думаю, що футболіст "Ворскли" зможе його повторити, навіть якщо йому дати 100 спроб.


Shota: Сьогодні "Ворскла" грала на межі своїх можливостей, на 100%. "Діла" може грати набагато краще і сильніше, ми вже це знаємо. Незабаром це дізнаються й українці.


Merab: "Ворскла" виграла, але це було випадковістю. Вона грала погано, вона боялася нас і лише коли ми трохи розслабилися, то українці почали атакувати. Поразка – це завжди неприємно. Але в першому кваліфікаційному раунді ми теж почали з поразки, а потім удома все виправили. Так буде й у протистоянні із "Ворсклою".


Leqso: На мій погляд, цього сезону "Діла" має всі шанси потрапити до групового етапу. З усіх грузинських клубів саме наша команда грає з позиції сили та не дає суперникам вільно діяти. Поразка від "Ворскли" - лише випадковість. У Грузії ми виграємо з різницею 2-3 голи і пройдемо до наступного раунду.