27 липня 2023 09:21

Віктор СКРИПНИК: "Вивчали ігри "Діли". На нас чекає дуже потужний матч"

Головний тренер «Ворскли» Віктор Скрипник розповів, як його команда гратиме у матчі Q2 Ліги конференцій проти грузинської «Діли», який пройде 27 липня:


«По-перше, хочу подякувати польській стороні, яка надала нам можливість добре тренуватися. Ми маємо два поля хорошої якості та всі умови, щоб якісно підготуватися до гри. Але кожен тренер знає, що перший офіційний матч невідомо як пройде. Ми хвилюємось, але знаємо, що все залежить від нас.


Звичайно, ми дивилися матчі «Діли» з ДАК 1904. Вже після першої гри сумнівався, що ДАК пройде далі, бо «Діла» – дуже технічна команда, яка має дуже кваліфікованого тренера та виконавців. На нас чекає дуже потужний матч, але спочатку ми маємо дивитися на себе, і лише потім – на суперника.


План на матч вже є, але ще є деталі, які ми маємо покращити у плані того, який у нас буде настрій. Ми маємо власні напрацювання. Ми бачили, як грає «Діла». Вони вже зіграли дві офіційні ігри, а ми ще не грали. І можна сказати, що це є мінус для нас. Я бачу хлопців, їхні очі палають.


Награвали на зборах молодь. Це ті дні, в які вони разом із хлопцями, які провели тут багато років. Молодь – це майбутнє цієї команди. Ми задоволені, як вони виконують завдання, які ми ставимо. Насамперед, я бачу, що вони вже є повноцінною одиницею для нас. Напевно, вже завтра кілька хлопців проведуть свій дебют у єврокубках».