25 липня 2023 11:20

"Якщо Довбик буде в ударі – вам труба": екс-форвард "Динамо" залякав греків напередодні матчу СК "Дніпро-1" – "Панатінаїкос"

Колишній нападник збірної України та Дніпра Олег Венглинський, який зараз є експертом, висловився про матч команди Олександра Кучера з Панатінаїкосом у кваліфікації Ліги чемпіонів.


Олег Венглинський вважає, що якщо Панатіаїкос не зуміє «закрити» Довбика, то у Дніпра-1 не погані шанси протистояти з греками.


«Взагалі ж, якщо буде в ударі Артем Довбик, то шанси пройти Панатінаїкоса в української команди дуже пристойні. Боятися потрібно того, що греки зможуть "вимкнути" Довбика.

Гра проти Динамо у другому колі УПЛ (12 березня 2023 року, 1:0 перемога киян, - прим. FanDay.net) чітко показала, що коли Артема нейтралізують, Дніпро-1 зупиняється»

Колишній нападник зізнався, що йому дзвонили з Греції та розпитували про Довбика.

«Греки дуже бояться Атрема Довбіка. Після жеребкування до мене дзвонили грецькі журналісти, троє аж по черзі розпитували про Дніпро-1.

Вони думають, що цей клуб і той Дніпро, який грав у фіналі Ліги Європи, це те саме».


Експерт пожартував, що налякав грецьких журналістів лідером атак Дніпра-1.

«Так ось, я їм сказав одразу – «Якщо форвард Дніпра-1 Артем Довбик буде в ударі, то вам труба! З вашими захисниками він точно заб'є» Залякав трохи греків (сміється).

Цікавилася переважно про Артема, тому що його прізвище зараз на слуху в Європі», – сказав він у інтерв'ю «Українському футболу».