19 липня 2023 00:01
2

"Урарту" з двома українцями у складі ледь не створив диво у Боснії: вірмени залишили Лігу чемпіонів після серії пенальті

Сьогодні, 18 липня, у поєдинку у відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів боснійський Зринські на своєму стадіоні приймав вірменську Урарту. Матч завершився перемогою господарів у серії пенальті.


У першому поєдинку Зринські обіграв Урарту українців Івана Зотька, який весь матч провів у запасі, та Євгена Цимбалюка, який відіграв усю гру, з рахунком 1:0.

У зустрічі-відповіді українці вийшли на поле з перших хвилин. Господарі відкрили рахунок на 27 хвилині. Точним ударом відзначився Німані Більбія.

У другому таймі Урарту зрівняв рахунок. На 74-й хвилині екс-гравець Вереса Жірайр Марганян віддав передачу на Нарека Григоряна, який влучним ударом відправив м'яч у сітку воріт Зринські.

У компенсований час гості забили другий м'яч. Арбітр призначив пенальті, який реалізував Григорян, оформивши дубль у цьому матчі.

Доля поєдинку визначилася в овертаймі. На 94-й хвилині господарі заробили пенальті і Томіслав Кіш був точним – 2:2. Проте нападник Урарту Артем Максименко забив третій м'яч і перевів гру у серію пенальті, у якій господарі виграли з рахунком 4:3.

За підсумками двох матчів у наступний раунд Ліги чемпіонів вийшла боснійська команда, а Урарту із Зотько та Цимбалюком залишають турнір.
Матч завершився перемогою гостей у серії пенальті........
Сховати
Sergey, господарів