18 липня 2023 17:35
2

"Російський чорт": ультрас "Шахтаря" виступили проти запрошення в клуб екс-гравця гірників

Напередодні в ЗМІ з'явилася інформація, що в "Шахтар" повернувся колишній футболіст "гірників" Олексій Гай.


Як повідомляє ТаТоТаке, Гай увійшов до тренерського штабу Патріка ван Леувена. Наставник донецького клубу запросив Олексія в свою команду і той вже приступив до роботи на зборах в Нідерландах.

Попереднім місцем роботи Олексія Гая був "Чорноморець", де він обіймав посаду аналітика і асистента Романа Григорчука. У вівторок, 18 липня прес-служба "моряків" повідомила, що Гай покинув одеський клуб.


Офіційно "Шахтар" ще не оголошував про призначення Гая помічником Патріка ван Леувена. Однак ультрас "гірників" вже відреагували на новину про запрошення в клуб колишнього футболіста донецького клубу.

"Гай - російський чорт", - написали в Твіттері ультрас "Шахтаря".


twitter.com/Ultras_Shakhtar


Нагадаємо, Олексій Гай оскандалився і зіпсував собі репутацію після того, як в грудні 2014 року, виступаючи за донецький "Олімпік", відмовився надягати футболку на підтримку української армії.

У 2016 році, незважаючи на російське вторгнення в Україну, футболіст переїхав до РФ, де два роки грав за "Кубань".

Крім того, в 2018 році в інтерв'ю Гай заявив, що не може "сказати, що Росія - агресор", так як "свічку не тримав". У 2021 році екс-гравець "Шахтаря" і збірної України зневажливо висловився про воїнів АТО.

Варто зазначити, що після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Олексій Гай жодного разу публічно не вибачався за свої висловлювання та дії.

Додамо, що кар'єру футболіста Олексій Гай завершив у 2019 році. Його останнім клубом був донецький "Олімпік". На рахунку півзахисника 29 матчів і один гол у складі національної збірної України.


Фото: ФК "Чорноморець"

А рахіцький норм? Не расєйський чорт? Типу одним можна, а іншим ні?
Сховати
Cossack 1927, тут, що, називається, краще пізно, аніж ніколи. Ракицький хоча б після максимально-масштабного вторгнення прокинувся, а цей "чорт" досі нічого не сказав. Якраз теж гуглив нещодавно, чи змінилась позиція Гая після 24 лютого якось, але взагалі нічого не знайшов. Це якийсь вже майже другий "тимощук"... тільки який по нашій землі розгулює та чекає на "асвабаждєние"