17 липня 2023 10:24

"Ворскла" та її трансфери: віце-президент клубу дав конкретну відповідь щодо посилення команди Скрипника

Віце-президент Ворскли Олег Лисак поділився планами клубу на поточне літнє трансферне вікно у контексті нових підписань. Полтавці не забувають і про свою молодь.


Функціонер Ворскли Олег Лисак розповів, які посилення потрібні команді перед стартом нового сезону.


«Однозначно, нам потрібно посилити всі лінії. Акцент зроблено на пошук нападників та захисників. Ми щодня над цим працюємо. Нам потрібні два-три футболісти, які посилять основний склад. Не буде масового входу футболістів».


Також віце-президент полтавців наголосив, що у клубі пам'ятають і про власних вихованців.


«Вчора провели товариську гру на стадіоні, де ми прийматимемо матчі Ліги конференцій. Була задіяна майже вся наша молодь. Слава Богу, травмованих не так багато, є певні проблеми у Володимира Чеснакова», – сказав віце-президент Ворскли у програмі Футбольний Формат.

У суботу, 15 липня, Ворскла провела спаринг із Тихи (2:2) на однойменному стадіоні у Польщі;

Ворскла минулий сезон УПЛ завершила на п'ятому рядку, що вивело її до другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій. На цій стадії полтавці зіграють із переможцем пари Дак – Діла (перша зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь словацької команди). Матчі пройдуть 27 липня та 3 серпня;


В УПЛ сезону 2023/24 Ворскла мала стартувати 29 липня домашнім матчем із Дніпром-1, проте цю гру перенесли, оскільки дніпряни напередодні також гратимуть у єврокубках. На них 25 липня чекає номінально домашній матч з Панатінаїкосом у другому відбірному раунді Ліги чемпіонів.