17 липня 2023 09:59

"Фенербахче" активно просуває трансфер Заа

Івуарійський нападник Вілфірд Заа в своїй професійній кар’єрі виступав у складах виключно двох команд — після проходження циклу підготовки в розташуванні лондонського Крістал Пелас гравець у 2013 році за 11,75 млн євро опинився в Манчестер Юнайтед, і вже потім розпочався період щопіврічних його оренд в обох напрямках із підсумковим поверненням назад до "склярів" у 2015 році за 3,8 млн євро.


Із тих пір 30-річний виконавець не змінював клуб, аж до настання поточної трансферної кампанії, коли в нього банально завершився контракт із Пелас.


Одразу ж перед гравцем на цьому тлі постав цікавий вибір — податись за великими грошима до Саудівської Аравії та зіграти з Кріштіану Роналду в одній команді, обрати несподіваний варіант із мадридським Атлетіко чи взагалі опинитись у французькому Парі Сен-Жермен серед провідних гравців Європи.


Однак у підсумку найактивнішим претендентом на Заа наразі є турецький Фенербахче, який відчув можливість отримати футбольного майстра без жодної компенсації, тому наразі активно просуває перемовини з представниками Вілфріда.


Ідеться про довгостроковий контракт аж до 2027 року.


За сезон Заа забив сім голів та віддав три гольові передачі в 28 матчах.