16 липня 2023 18:12

Екс-хавбек збірної України грає в росії та "спонсорує" терористів: дружина футболіста похвалилася дорогим подарунком

Українець півзахисник Дмитро Іванисеня, який виступає в самарських Крилах Рад, а нашим уболівальникам знайомий з гри за луганську Зорю, підтримує економіку агресора, яка потім знищує наш народ.

Дмитро Іванисеня не має такої популярності в Україні, як анатолій тимощук. Тому ЗМІ часто мовчать про послідовника шляху зрадника батьківщини із Зеніту. А, як виявляється, марно.


Хавбек перебрався до Крила Рад влітку 2021 року і відтоді щасливо і багато живе в Самарі, не відмовляючи своїй дружині ні в чому.


Наприклад, півзахисник подарував своїй дружині Юлії Скачковій Porshe Cayenne Turbo GT 2022 випуску. Залежно від комплектації таке авто коштує близько 16600000 рублів (184 000 $).


Незважаючи на те, що дівчина зафарбувала номери, видно, що це російський знак, а також проглядається назва міста, в автосалоні якого купили машину - Самару.


Дівчина залишалася дуже щасливою після такого подарунка екс-хавбека збірної України та оперативно опублікувала пост подяки.


«Я так довго мріяла про цю машину, і тепер вона моя. Це найкращий подарунок у моєму житті! Дімо, ти просто божевільний. Я тебе дуже люблю! Досі не можу в це повірити».


Зазначимо, що це далеко не перший випадок дорогих подарунок від Іванісіння своїй дружині. На 8 березня футболіст подарував коханій салют на її честь у Самарі.