10 липня 2023 18:46

Президент "Лаціо" про Мілінковича-Савича: "До Саудівської Аравії їдуть лише через гроші. Поки він завершує кар'єру"

Президент «Лаціо» висловився про можливий відхід Сергія Мілінковіча-Савіча до «Аль-Хілалю».


– На даний момент я нічого не підписував. Я не знаю, чи є пропозиція із Саудівської Аравії. Мені кажуть, що так. Гравцеві пропонують велику суму, клубу – менше. Провівши вісім років у Лаціо, гравець попросив відпустити його. Проблема не у стосунках із клубом, а в голові. У нас не було фінансових проблем, він просто захотів змінити атмосферу.

– Чому він іде?

– Я не знаю, чи має він проблеми з мотивацією. Якщо гравець хоче піти до Саудівської Аравії, то лише через гроші. Але ви питайте у нього про це. Я до останнього намагався його утримати, але коли мене просять відпустити, то що я можу зробити? Ми хотіли продовжити з ним контракт, підвищивши зарплату.


У нас з ним добрі стосунки, але все ж таки тільки сам гравець вирішує, що він хоче робити в житті. Він подзвонив мені і благав відпустити його. Тож поки що Сергій завершує кар'єру. На даний момент це так.


Конкретної пропозиції поки що немає. Ми чекали правильної пропозиції. Я домовився з ним, що ми відпустимо його, якщо Лаціо отримає нормальну пропозицію, яка хоч якось нас влаштує. Пропозиція нижче 50 мільйонів, трохи нижче. Я просто виконую обіцянку, яку дав, – сказав Клаудіо Лотіто Tag News 24.


Раніше стало відомо, що Лаціо погодив трансфер Мілінковіча-Савіча в Аль-Хілаль за 40 млн євро. Гравцю готові платити 20 млн. євро на рік.

Мілінкович-Савіч виступає за «Лаціо» з 2015 року, термін його контракту спливає наступного літа.


Минулого сезону центральний півзахисник провів 47 матчів за клуб, забив 11 голів та зробив 8 результативних передач.