8 липня 2023 21:39

Пол Інс: "Коли в Саудівську Аравію йдуть такі гравці, як Рубен Невеш, на це сумно дивитись"

Екс-півзахисник "Манчестер Юнайтед" Пол Інс дав коментар про перехід гравців до чемпіонату Саудівської Аравії, інформує Betway.


– Що ви думаєте про масовий від'їзд гравців до Саудівської Аравії?

- Деякі переходи я розумію, а деякі – ні. Коли йдеться про те, що Кріштіану Роналду їде до Саудівської Аравії, я розумію це. Він близький до завершення кар'єри, він отримуватиме зарплату, він спробує просувати саудівську лігу. Я це розумію. Але коли йдуть такі гравці, як Рубен Невеш, який перебуває у розквіті сил, це сумно дивитися. Я розумію, що футбол змінюється, а гроші змінили футбол, але я хотів вигравати титули, грати у фіналі Кубка Англії, грати у Лізі чемпіонів. Я хотів це зробити. Це схоже на те, що було з Китаєм шість-сім років тому, коли Оскар поїхав туди, Халк вирушив туди просто заради фінансової вигоди. Якщо ви подивитеся на Китай зараз, то побачите, що цього більше нема, що зараз все стихло. Чи це станеться на якомусь етапі з Саудівською Аравією? Я не впевнений, бо у саудівців дуже багато грошей/

Гравці в СА виходять на поле лише заради фінансової вигоди, і іноді не можна їх звинувачувати. Вони мають сім'ї, вони мають думати про майбутнє. Їм дають страшенно багато грошей. Якщо хтось запропонує вам 15 мільйонів фунтів на рік, важко сказати "ні", незалежно від того, скільки вам років і на якому етапі кар'єри ви знаходитесь. Але хтось на зразок Невеша може заробити ці гроші за три-чотири роки", - додав Пол.