7 липня 2023 16:10

Президент ЛНЗ Полтавець: "Знаємо, що теоретично можна підписати Коноплянку, але для нас це буде неправильним використанням коштів"

Президент ЛНЗ Андрій Полтавець поділився думками про роботу клубу в медійному полі.

- Футбольна Україна не дуже знає про ЛНЗ, але при цьому ви не дотримуєтеся агресивної медійної політики. Зробити два гучних трансфери і всі будуть знати, що ця людина пішла в ЛНЗ - це ваш шлях?


- Те, що нас не всі знають і багато хто навіть не знає, що означає назва нашої команди - ми до цього свідомо йшли. Ми розуміли, що будуть запитання - що за три букви, хто це, якась чергова агробаронська іграшка?


Ми дійсно не дуже активні медійно. Ми щось намагалися робити на рівні міста, області, але на рівні України ми особливих активностей не влаштовували.

- До прикладу, вільний агент Євген Коноплянка. ЛНЗ дзвонить: «Приїжджай, Євгене», - це одразу буде інформаційна бомба.


- Воно не дасть того ефекту. Нам потрібні не інформаційні бомби, а результат і гарна гра. Ми знаємо скільки коштує Євген Коноплянка, що його теоретично можна було б підписати, але для нас це буде неправильним використанням коштів.


Якби були заповнені трибуни, то, можливо, підписали б якусь медійну особу. Але зараз, коли стадіони пусті, витрачати великі кошти заради того, щоб про нас говорили - це не наш шлях.


- Можливо, були думки взяти амбасадорами клубу відомих вихованців черкаського футболу - Віталія Миколенка та Артема Довбика?


- Думаю, не менш гарною буде історія, коли вони приїдуть в складі своїх футбольних клубів у Черкаси і черкащани прийдуть подивитися на своїх улюбленців.


Брати їх до себе в команду? Якщо вони готові грати безкоштовно або за ті зарплати, які ми даємо - питань нема. Але ж ми свідомо розуміємо, що це нереально.


Ми хотіли б виростити в академії своїх Довбиків, Бондаренків, Миколенків і так далі. Ми потихеньку йдемо до цього, але потрібен час та терпіння, - сказав Полтавець.