5 липня 2023 12:18

"Мілан" та Мората ведуть переговори про трансфер. Клуб не може платити Альваро 6,5 млн євро, як "Атлетико" – можлива розстрочка

"Мілан" веде переговори про трансфер Альваро Морати.


За даними Relevo, агент форварда "Атлетіко" Хуанма Лопес веде переговори з "Міланом". В італійському клубі ставлять підписання Морати у пріоритет, оскільки вважають, що він ідеально підійде системі Стефано Піолі. Іспанець також погоджується на перехід у «Мілан».


Проблемою для «Мілана» може стати зарплата Морати – за чинною угодою з «Атлетико», яка закінчується 2024 року, Мората отримує 6,5 мільйона євро на рік після вирахування податків. Також форвард погодив продовження контракту з «Атлетіко» ще на 2 сезони, і за новою угодою його зарплата становитиме 5 млн євро за сезон – «Мілан» не може дозволити собі платити Мораті стільки ж. "Атлетіко" вимагає за форварда 20 мільйонів євро, щоб мати можливість вкласти цю суму у підписання гравця на заміну.


Проте наголошується, що перехід Морати до «Мілану», як і раніше, можливий, якщо гравець погодиться на скорочення зарплати. Також розглядається можливість розподілу виплат на 4 роки. Крім того, клуб із Саудівської Аравії, пропозицію якого форвард «Атлетико» раніше відхилив, має намір покращити умови угоди. Повідомляється, що йдеться про «Аль-Іттіфак», який пропонував іспанцеві 120 мільйонів євро після сплати податків за три сезони.