26 червня 2023 19:48
2

Віктор Вацко про червону Ванату: "Будь-який із вас у такій ситуації теж дав би в бороду тому клоуну-провокатору"

Журналіст Віктор Вацко прокоментував червону картку форварда молодіжної збірної України Владислава Ваната у матчі з Румунією (1:0) на Євро-2023 U-21.


«Коли я дивився матч проти Румунії та побачив це вилучення, то вважав за потрібне виступити з моралізаторським спічем. Мовляв, Влад, треба дорослішати, тримати свої емоції при собі, розуміти відповідальність за свої вчинки, ти ж вже практично гравець національної збірної, ти ж підводиш команду і таке інше.


Але потім прилітає інсайд з табору молодіжної збірної України. Інсайд про причину вчинку Ваната, за який той отримав червону картку. Все, друзі. Моралізаторського спічу не буде.


Те, що зробив румунський футболіст, не потрапило в трансляцію, нормальний повтор нам не показали. Ми толком навіть не побачили, що це саме Ванат його вдарив. Румун провокував. І от те, як він спровокував, те, що він зробив, а не сказав - я впевнений, що переважна більшість українських футболістів йому б за це втащила. Як Ванат.

А Володимир Єзерський, який зараз в Румунії в тренерському штабі молодіжки, не тільки втащив би йому, а й прямо там біля штрафного майданчика того румуна і закопав би. Повірте.


Я не хочу і, мабуть, не маю морального права конкретизувати. Особливо, не маючи дозволу Ваната. Я отримав цю інформацію від третьої людини. Прямо не можу сказати. Тут як в історії Зідан-Матерацці: кожен нехай обирає для себе сам - правильно тоді зробив Зідан, що й####в того провокатора чи все-таки потрібно вміти тримати емоції при собі.


Будь-хто із вас в такій ситуації теж дав би в бороду тому клоуну-провокатору», - сказав Вацко.

То есть удалили правильно ? )))))
Сказав "А" , то кажи вже "Б"...А то як в тому старому радянському к/ф про Дєточкіна ( "Бережись автомобіля" ) : "Деточкин , конечно, виноват...Но , он , не виноват..."