26 червня 2023 09:25

"Нам цікавий Лєднєв та ще багато хто". Тренер команди УПЛ підтвердив інтерес до хавбека "Динамо"

Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник поділився своїми планами на літнє трансферне вікно та висловив думку щодо політики полтавського клубу.


Головний тренер полтавської Ворскли Віктор Скрипник поговорив про трансферну політику свого клубу в ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол». Зокрема, він прокоментував виступи легіонерів.

«Таулян Сефері забив 13 м’ячів. Цей футболіст вміє робити різницю на полі.Є бразилець Феліпе Родрігес. Раніше він пережив важку травму. Коли він у формі, то додає нашій грі багато якості. Я на нього розраховую у майбутньому.

Усі знають цього гравця та його сильні якості Ібрагіма Кане. Також у нас є 21-річний хлопець захисник Лукас Рамірес. Я на нього також розраховую. Ще на цю позицію у нас є молодий Хрипчук, якому 19 років».

Також спеціаліст розповів, в чому була проблема Рікардо Лопеса.

«У нього шуруп в коліні, який завжди заважає. Ми відправляли його до Києва, де хороші спеціалісти. Його дивилися хлопці із Шахтаря, робили ін’єкції. Буквально через пару тижнів він почав відчувати дискомфорт в коліні.

Чи залишиться він? Це вже дорослий футболіст, йому важко тут бути без родини, ракети літають. Він все нібито й розуміє та хоче грати, проте сумує».


Щодо трансферних планів Ворскли та своїх бажань Скрпник був доволі відвертим.

«Якщо ми матимемо можливість запросити гравців краще, аніж ми маємо зараз, то обов’язково будемо це робити. Завжди хочеться придбати одного захисника, одного півзахисника та одного нападника».

В кінці тренер підтвердив свій інтерес до півзахисника Динамо Богдана Лєднева.

«Цікавий Лєднєв та ще багато хто. Інше питання, чи зможемо у фінансовому плані дозволили собі запросити того чи іншого гравця? Якщо це складеться, то я буду тільки радий.

На хороших футболістів претендує половина клубів УПЛ. І в них також різні можливості. Будемо намагатися та боротися», – сказав український спеціаліст для «УФ».


Нагадаємо, що за підсумками минулого сезону УПЛ Ворскла посіла п'яту сходинку, завдяки чому зіграє у кваліфікації Ліги конференцій.


Контракт 53-річного тренера з полтавською командою розрахований до 2025 року.


Раніше Скрипник працював у Вердері, де закінчував кар'єру гравця, Ризі та луганській Зорі.