25 червня 2023 21:45

Екс-захиснику "Зорі" вкажуть на двері у "Легії" і не візьмуть на збори: у Польщі він надовго не затримається

Ексгравець Зорі Жоель Абу Ханна виявився непотрібним ні Лехії, яка його орендувала, ні Легії, якій він належав. Відомо, що кар'єру він може продовжити за межами Польщі.


Жоель Абу Ханна влітку 2021 року змінив Зорю на Легію, але після переїзду до Варшави Абу Ханна зазнав травми коліна, через що випав аж на півроку. Після відновлення центрбека відправили набирати форму в гданську Лехію.

Втім, його виступ у Гданську не можна назвати вдалим, як і в принципі виступи Лехії. Команда зайняла передостаннє місце у турнірній таблиці Екстракляси та вперше за 15 років залишила вищий дивізіон.

Виступами ізраїльського центрбека у Гданську не залишилися задоволеними та не планують викупати його контракт у варшавської Легії, яка теж має наміри попрощатися з захисником. Вже відомо, що він не поїде з «легіоністами» на збори.

Втім, Абу Ханна без клубу може довго і не перебувати. У квітні повідомлялося, що можливістю підписання захисника цікавилася білостоцька Ягеллонія, але зараз відомо, що гравцем цікавляться за кордоном.

Польське видання sport повідомляє, що угода Абу Ханни з Легією закінчується вже цього червня, а портал Transfermarkt наводить дату закінчення контракту в червні 2024 року.

За Лехію Абу Ханна провів 16 матчів.


З 2019 по 2021 роки Абу Ханна провів за Зорю 55 матчів, у яких по разу забив та віддав передачу.


Будучи гравцем луганського клубу, 11 жовтня 2020 року дебютував за збірну Ізраїлю в матчі Ліги націй проти Чехії (1:2).


Наразі у Легії виступає ще один ексгравець Зорі – Ігор Харатін.