24 червня 2023 19:49

"Як ми можемо платити? Де брати гроші?": Палкін поскаржився на відсутність доходу "Шахтаря"

Генеральний директор донецького Шахтаря Сергій Палкін знову жорстко розкритикував ФІФА за скандальний дозвіл легіонерам українських клубів самовільно припиняти контракти.

Сергій Палкін не залишає спроб достукатися до здорового глузду керівників ФІФА і нарешті внести ясність, тобто змінити правила переходу гравців під час війни в Україні.


«У нас був один випадок, коли клуб звернувся до ФІФА. ФІФА призначила посередника і цей посередник намагався змусити мене заплатити цьому клубу. Я сказав: «Як я можу заплатити, якщо ФІФА дозволила піти моєму гравцю. Я навіть не можу його продати.

Також гендиректор «гірників» поскаржився на те, що з початком війни доходи клубу значно зменшились.

«В українському футболі ми маємо зараз нульовий дохід. У нас немає продажу квитків, бо стадіони пусті. Немає спонсорства, тому що всі зникли, і ми маємо нульовий прибуток від телевізійних прав. Як ми можемо платити? Де брати гроші?


ФІФА майже неможливо перемогти у суді, система налаштована на це. Я не хочу, щоб ФІФА ставилася до нас так само, як до РФ та російських гравців, тому що на даний момент вони саме цим і займаються», – цитує Палкіна сайт SportBusiness.