22 червня 2023 11:13

"Рукоприкладства не було": зізнання екс-партнера Селезньова про скандал за участю Євгена після матчу з "Динамо"

Колишній нападник Миная Дмитро Білоног поділився подробицями скандальної історії, що сталася з Євгеном Селезньовим після матчу з Динамо (0:2) у сезоні 2021/22.


Дмитро Білоног, який провів у Минаї першу частину сезону 2021/22, особисто був свідком гучного скандалу за участю Євгена Селезньова, який стався після гри з Динамо (0:2) у 16-му турі УПЛ.

Тоді досвідчений форвард із застосуванням нецензурної лексики висловив своє невдоволення виходом на заміну свого партнера за командою Едварда Кобака. На думку Селезньова, той не віддавався на полі.


«Хто цього уй***а випустив? Хто його випустив? На**й ви його випускаєте? На**й він мені потрібен тут? Щоб він вийшов падати тут? С**а, я йому зараз п***и дам у роздягальні», – кричав тоді Селезньов, прямуючи до підтрибунного приміщення.

Тоді багато ЗМІ зробили висновок, що цей спіч був звернений на адресу головного тренера Мінаю Ігоря Леонова. Білоног це спростував.

«Селезньов на Леонова не кричав. Тоді команда йшла після матчу в роздягальню, і він висловився в бік воротаря, що проходив повз тренера. Він погарячкував. Але більше там нічого не було.

Також футболіст розповів, чи було продовження цієї історії у роздягальні.

«Рукоприкладства не було. Просто він гравцевю все по справі сказав», – сказав Білоног в інтерв'ю сайту «Український футбол».