20 червня 2023 17:13

Розв'язка близька: в Англії повідомили деталі скандальної ситуації щодо зіркового вінгера "Шахтаря"

Тоттенхем та Фулхем є головними претендентами на 23-річного ізраїльського вінгера Шахтаря Манора Соломона. Футболіст ухвалить рішення про своє майбутнє після літньої відпустки.

За інформацією видання Standard Sport, Соломон вирушив на семиденний відпочинок на Ібіцу після домашнього матчу за свою національну збірну з Андоррою (2:1) у рамках відбору до Євро-2024 19 червня.


Примітно, що контракт Соломона із Шахтарем закінчується вже 31 грудня 2023 року, а ФІФА продовжила ще на рік правило, згідно з яким легіонери мають право припиняти свої контракти з клубами з України через війну в країні.


Таким чином, футболіст уже у липні може безкоштовно перейти до будь-якої команди. Шахтар не згоден із таким станом справ і погрожує подати до суду на клуб, який підпише гравця цього літа без компенсації.


Соломон перейшов до Шахтаря з Маккабі (Петах-Тіква) у січні 2019 року за шість мільйонів євро і провів за донецьку команду 106 поєдинків, у яких забив 22 м'ячі та зробив дев'ять гольових передач;


Минулого сезону вінгер за правилом ФІФА виступав на правах оренди за Фулхем, у складі якого зіграв 24 матчі та забив п'ять голів;

Трансфермаркт оцінює Соломона у 18 мільйонів євро.