16 червня 2023 19:43

MEGOGO та "Суспільне" покажуть матч Україна – Мальта 19 червня

Де дивитися матч Україна – Мальта у відборі до Євро-2024


Хто коментуватиме матч Україна – Мальта у відборі на Євро-2024


В понеділок, 19-го червня, відбудеться матч Україна – Мальта, вже третя гра для збірної України у відборі на Євро-2024.


MEGOGO транслюватиме матч в інтернеті ексклюзивно на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».


Також переглянути ефіри можна на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) у цифровому ефірі T2 та кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).


Початок гри о 19.00. Коментаторами виступлять Вадим Скічко і Роман Бебех.


Передматчева студія на MEGOGO розпочнеться о 17:30. Її гостями цього разу стануть легендарний футболіст київського «Динамо», а нині тренер Олександр Головко і екс-воротар київського «Арсенала», сімферопольскої «Таврії» та харківського «Металіста» Сергій Погорілий. Також на глядачів студії чекають ексклюзивні коментарі тренерів та гравців головної команди країни, а також включення безпосередньо зі стадіону в Трнаві від Марини Машкіної і Ендрю Тодоса.


*Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена. Також трансляція буде обмежена на супутниковому телеканалі Суспільне Ужгород.